Woocommerce webshop

H1H2 webshop

WooCommerce webshop plugin til WordPress er det mest udbredte og bruges i dag på 39% af alle online webshopsd. Det er samtidig yderst brugervenligt, hvilket gør det nemt at administrere og bruge shoppen.

Woocommerce kan tilpasses alle behov. Om det så er en helt simpel shop med enkelte produkter eller den helt store shop med 1000-vis af forskellige produkter.

Der kan opsættes automatisk bogføring af shoppens salg i de mest brugte online bogførings systemer (Dinero, Billys og E-conomic).

Der er muligheder for avancerede forsendelsesløsninger med understøttelse af alle de gængse muligheder som Postnord, GLS, UPS osv.

Der er naturligvis også understøttelse for alle de kendte betalingsgateways og indløsere.

Betalingsmuligheder

WooCommerce understøtter alle de kendte betalingsløsninger som Epay, Quickpay, Stripe, Paypal, Mobilepay og Swipe samt mange flere. Der er derfor mulighed for at betale med alle korttyper og betalingsløsninger.

Forsendelse

WooCommerce giver mulighed for avanceret opsætning af forsendelse og porto med understøttelse af de mest udbredte leveringsløsninger så som Postnord, GLS og UPS.

Lagerstyring

WooCommerce inkluderer et avanceret lagerstyring system, der giver dig fuldt overblik over din lagerbeholdning af både fysiske og digitale produkter. Fuld synkronisering mellem lagerbeholdning og dit bogføringssystem er naturligvis også en mulighed.

H1H2 Webshop - Mobil venlig

Responsive design

I disse tider er det vigtigt, at din shop ikke bare understøtter men også er fuldt funktionsdygtig og ser lækker ud, også på alle mobile enheder. Man siger, at shoppen er fuldt responsive.

Udover at forbedre brugeroplevelsen, har det også indvirkning på din placering i søgeresultaterne. Google placerer nemlig non-responsive sider lavere i deres resultater, så det handler altså om mere end blot et lækkert design. 

I H1H2 er alle hjemmesider og webshops fuldt responsive, så du får flest mulige kunder, der får en brugeroplevelse, der er optimeret til deres valg af platform.

Millioner
onlinehandler i 2016 - 23% blev foretaget fra en mobil enhed
H1H2 Webshop - Fleksibel

Fuld fleksibilitet

Udvidelsesmuligheder: WooCommerce kan udvides med tusindvis af plugins, der giver ekstra funktioner. Kan du ikke finde lige det du leder efter, kan vi hjæle med at udvikle lige netop den funktion, du har behov for.

Skalerbar: WooCommerce er skalerbar i takt med, at din forretning vokser. Det håndterer alt fra et til flere tusinde produkter og et uanset om du sælger kattemad eller e-bøger.

Sælg alt, over alt: Fra fysiske produkter over digitale downloads til abonnementsindhold og endda din tid. WooCommerce kan sættes op til at sælge i hele verden eller kun til de lande, du ønsker. Det er også muligt at opsætte WooCommerce, så der ikke er salg fra siden og derfor mere fungerer som et online katalog.

Millioner
WooCommerce downloads - 39 % af alle onlineshops

Portfolio

Hjemmeside, Webshop
Hjemmeside, Webshop
Hjemmeside, Specialudvikling, Webshop

Webshop

Fra:
24.995,-
+ moms
 • Professionelt og unikt design
 • Fuldt responsive design
 • Forberedt til SEO optimering
 • Let og enkel administration
 • 5 sider inkl. kontaktside
 • 10 produktoprettelser
 • Halv pris på første års vedligeholdelsesaftale

Pris på webshop

Vi laver altid en fast pris på vores projekter, så du er sikret, at din nye webshop ikke løber økonomisk løbsk. Inden start på projektet aftaler vi, hvilke opgaver vi skal løse og aftaler en fast pris for dette.

Webshop fra opstart til lancering

 • Opstartsmøde, hvor vi laver en tidsplan og en gennemgang af ønsker og muligheder for din nye webshop.
 • Spørgeskema med spørgsmål omkring din webshop
 • Vi udarbejder en projektbeskrivelse. *
 • Vi laver et designforslag.
 • Vi justerer og tilretter designforslaget. *
 • Webshoppen opsættes og tilpasses.
 • Vi justerer og tilretter webshoppen. *
 • Afleveringsmøde, hvor vi laver en gennemgang af din nye webshop og underviser dig i brugen af shoppen.
 • 14 dages telefonisk support til shoppen (max. 2 timer).

* = Godkendes af kunden