Unik hjemmeside

Til dig, der vil mere end vores Basis hjemmeside løsning. Her får du en unik og special tilpasset løsning i et tema udviklet fra bunden.

Hvad betyder det?

Dette sikrer, at du får en unik og tilpasset WordPress hjemmeside, hvor der ikke er installeret et utal af unødvendige udvidelser/plugins. Samtidig sikrer det, at du let og enkelt kan holde din hjemmeside opdateret.

Ekstra funktioner udvikles i et WordPress plugin, der f.eks. sørger for, at custom post types og anden funktionalitet bi-beholdes den dag man måtte ønske sig et nyt tema.

Unik designet tema

Vi designer et unikt tema tilpasset dig og dine kunder - det giver dig en hjemmeside, der skiller sig ud og afspejler dig og din virksomhed. På den måde kan vi sikre, at din nye hjemmeside har præcis de funktioner og det udseende du ønsker og som samtidig gør den daglige drift nem og enkel.

Custom post types

Giver dig mulighed for at du på en nem og overskuelig måde kan tilføje indhold på din hjemmeside. Det kunne være en avanceret kalender, et galleri eller et portfolio. Når der bruges custom post types sikrer man, at indholdet bliver præsenteret ens og korrekt på hjemmesiden.

Mobil- og tabletvenlig

Med et responsive design ser din hjemmeside godt ud på alle enheder. Indholdet skalerer og tilpasser sig den skærm, det bliver vist på. Det vil sige, at din hjemmeside vil være funktionel og se godt ud på computer, tablet eller smartphone og på den måde sikrer du, at alle har en god oplevelse, når de besøger din side.

Google Analytics

Vi opsætter en Google Analytics konto og tilføjer denne via Google Tag Manager til hjemmesiden. Dette giver dig mulighed for at følge med i besøgende på din hjemmeside samt sikre dig, at din målgruppe rent faktisk besøger din side.

Hvad får du med en unik hjemmeside?

En unik hjemmeside består af en forside, en kontakt side og maks 6 andre undersider.

Vi har hos H1H2 et udførligt spørgeskema, der hjælper med at fastslå funktioner og design af hjemmesiden.

Skabeloner

Vi opretter basis templates til fremtidig oprettelse af sider og indlæg på din side i overensstemmelse med designet på din side. Det gør det let for dig at oprette nye sider eller indlæg, der følger designet på din side.

Første års vedligeholdelse aftale til halv pris!

Første års vedligehold af din unikke hjemmeside får du til halv pris.

Læs mere om vores vedligeholdelse aftale her.

Har du ikke en webmaster?

Så er vores vedligeholdelse aftale en god løsning, da små rettelser er med i prisen! Ved køb af en vedligeholdelse aftale er der 30 minutters arbejde med hver måned. Så skal der rettes en åbningstid, skrives at der er ferielukket eller ligende, hjælper vi gerne med dette.

wordpress logo

Hvad er WordPress

Vi bruger WordPress som CMS, da det er den platform, der tilbyder størst brugervenlighed og som samtidig kan tilpasses alle behov. Uanset om det skal være super simple eller meget avancerede løsninger, så kan WordPress tilpasses til formålet.

Du har fuld kontrol over din data

Med en WordPress hjemmeside, sikrer du dig, at alt på din hjemmeside er ejet af dig! Vælger du derimod en af de mange online løsninger, er det ofte ikke muligt at flytte dine data fra siden til en anden udbyder, hvis du på et tidspunkt ønsker flere features eller kapacitet.

Gratis og open source

WordPress er gratis at bruge og det er et open source system. Det betyder, at der er et kæmpe verdensomspændende netværk af nørder, der udvikler, bruger og hjælper hinanden med WordPress.

Sikkerhed på din side

Med tilkøb af vores vedligeholdelsesaftale, holder vi din side opdateret og beskytter den bedst muligt mod hackerangreb. Derudover scanner vi løbende siden for virus og malware.

Backups

I vores vedligeholdelsesaftale er der også en backup løsning med (Daglige databasebackups, ugentlige fulde offsite-backups).

Dette sikrer dig mod problemer på siden, hvad end disse skyldes hackerbesøg eller tekniske fejl.

Så skulle uheldet være ude, er det altid let at komme tilbage til en funktionel version af siden.

H1H2 Vedligeholdelse - Vedligeholdelse

Vedligeholdelsesaftale

Pris 3.995,-

Mere om vedligeholdelsesaftale

Unik WordPress hjemmside

Fra:
13.999,-
+ moms
 • Unikt designet tema
 • Mobilvenligt design
 • Forberedt for SEO optimering
 • Let og enkel administration
 • 5 sider inkl. kontaktside
 • Halv pris på første års vedligeholdelsesaftale

Pris på hjemmeside

Vi laver altid en fast pris på vores projekter, så du er altid sikker på, at dit nye hjemmesideprojekt ikke løber økonomisk løbsk. Inden opstart finder vi ud af, hvilke opgaver vi skal løse og aftaler derefter en fast pris for arbejdet.

Hjemmeside fra start til slut

 • Opstartsmøde, hvor vi laver en tidsplan og en gennemgang af ønsker og muligheder for din nye hjemmeside.
 • Spørgeskema med spørgsmål omkring din hjemmeside
 • Vi udarbejder en projekt beskrivelse. *
 • Vi laver et designforslag.
 • Vi justerer og tilretter designforslaget. *
 • Hjemmesiden opsættes og tilpasses.
 • Vi justerer og tilretter hjemmesiden. *
 • Afleveringsmøde, hvor vi laver en gennemgang af din nye hjemmeside og underviser dig i brugen af siden.
 • 14 dages telefonisk support til siden (max. 2 timer).


* = Godkendes af kunden