WordPress SEO optimering

H1H2 SEO optimering - SEO

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization. På dansk: Søgemaskineoptimering. SEO er en måde at præsentere og tilpasse sit indhold på bedst mulig vis til søgemaskiner, så ens hjemmeside har størst mulig chance for at blive fundet i søgemaskiner som Google, Bing, Live osv.

SEO optimering skaber trafik til din hjemmeside

Selv om du har internettets bedste hjemmeside, er det stadig vigtigt at blive fundet i mængden. Det er her, SEO optimering kommer ind i billedet – groft sagt udvælger du selv de ord, søgemaskinerne skal associere med dine sider og/eller dine produkter og ved at bruge ordene gentagne gange i dit indhold, stiger den pågældende side i søgeresultaterne.

H1H2 SEO optimering - Analytics, Search console og Tag manager

Google Tag Manager

Tag Manager er et nyt tiltag fra Google, der tillader at du kun indsætter en sporingskode på din hjemmeside. Her efter tilføjes alt opsætning af tracking via Google Tag Manager. Dette er med til at forbedre hastigheden på din side og giver dig et centralt sted at vedligeholde opsætningen af dine trackers.

Google Tag Manager understøtter blandt andet Google Analytics, Facebook Pixel og Hotjar samt mange flere.

Vi kan lave en standardopsætning af Google Analytics, og kan naturligvis også være behjælpelige med at lave avancerede opsætninger med ugentlige rapporteringer på email og opsætning af specielle mål, som kan spores specifikt i Google Analytics. Det samme er gældende for Google Search Console; her kan vi også lave  en grundopsætning eller tilpasse den de behov, der er for lige netop din side.

Google Analytics

Analytics er en tjeneste Google stiller til rådighed, der gør, at du kan indsamle informationer om stort set alt, hvad dine brugere laver på din hjemmeside.

Google Search Console

Search Console er endnu en tjeneste fra Google, som hjælper dig med at overvåge og vedligeholde din hjemmesides tilstedeværelse i Googles søgeresultater.

 

Facebook pixel og Hotjar

Hvad er Facebook Pixel?

Pixel er Facebooks svar på Google Analytics, der tillader at tracke brugere på ens hjemmeside. Dette kan man som hjemmesideejer bruge til at målrette sin reklame på Facebook (Læs mere om Pixel her). F.eks. kan man vælge at få vist sine juletilbud til folk, der allerede har handlet i din shop og vist interesse for dine produkter, og måske endda rette reklamen mod et geografisk område.

Facebook Pixel hjælper dig med at autoopbygge din målgruppe på Facebook ud fra besøg på din side, tracket på tværs af alle enheder.

Hvad er Hotjar?

Hotjar er en service, der kan “optage” dine brugeres færdsel på din hjemmeside. Du kan via Hotjar få afspillet brugernes besøg som en slags lille video, hvor du præcis kan se, hvor deres fokus områder på siden er (Du kan læse mere om Hotjar her).

Som det er med alle analyseplatforme, skal man have en klar viden om, hvilke informationer man er på jagt efter, ellers bliver man let ramt af at have alt for meget data uden at vide, hvad man egentlig kigger efter og skal bruge det til.

 

 

Bliver du fundet på google?

Ellers kan vi hjælpe
H1H2 SEO optimering - Special optimering af tema og hosting

Special optimering af tema og hosting

Man kan også optimere på måden, temaet præsenterer indholdet til søgemaskiner og på den måde optimere på sidens placering i søgeresultater.

Hastighed er en anden faktor, som også har stor betydning for siden placering. Her er der blandt andet mulighed for specialoptimering af billeder, hvis man har en meget billedtung side. Det kan også være en opgradering eller tilpasning af hosting (der hvor hjemmesiden “bor”).

H1H2 SEO optimering - SEO optimering af indhold

SEO optimering af indhold

Indholds optimering

Ved hjælp af Yoast SEO plugin får du nemt og enkelt overblik over SEO optimeringen af dine enkelte sider, indlæg og hvad du ellers har af indhold

Billed og grafik optimering

Med et optimeringsplugin til billeder og grafik som fx. EWWW Image Optimizer, kan vi øge hastigheden drastisk på din side.

Vi installerer og laver en grund opsætning af Yoast SEO plugin og EWWW Image Optimizer. Vi kan naturligvis også hjælpe med mere grundig opsætning (gennemgang af tekster og indhold) og komme med forslag til ændringer og forbedringer.