Lotte Fyhn

Lotte Fyhn

Kunstner hjemmeside med katalog over værker og kreationer.

Vi har i samarbejde med Lotte Fyhn udviklet en hjemmeside der har et omfattende katalog med værker og kreationer hun ønsker at sælge eller udstille.

Der er til hendes malerier udviklet et special modul der kan indsætte hendes billeder i forskellige miljøer, på den måde er der mulighed for at skifte og tilpasse visningen af maleriet så det får det helt rigtige udtryk. Dette spare også en masse besvær og udgifter i forhold til at få taget billeder af hendes værker.

Siden har også en funktion til at tilføje sten, krystaller til katalog elementer, da Lotte bruger forskellige sten og krystaller til at lave hendes fantastiske drømmeskabere. Dette gør det nemt for hende at tilføje de forskellige sten og krystaller på hvert enkelt katalog element og giver den besøgende en masse ekstra information om produktet.

På forsiden bliver der vist et citat, der kan via kontrolpanelet nemt redigeres, oprettes og slettes i citaterne. Der er også lavet en udstillings kalender der let og enkelt  kan vedligeholdes via kontrolpanelet.