Optimer billederne på din WordPress hjemmeside med TinyPNG

Henning Nielsen 14. september 2016 Wordpress Vær' den første til at kommentere

Hastigheden på din hjemmeside er vigtig og kan øges kraftigt ved at komprimere din billeder, vi bruger et plugin til at hjælpe med at holde billed størrelsen nede på din hjemmeside vi har valgt at bruge et plugin der hedder Compress JPEG & PNG images fra TinyPNG.

Når først pluginnet er installeret og opsat klare den resten for dig, når du uploader et billede til din hjemmeside komprimeres det automatisk og spare på den måde plads på serveren og gør din hjemmeside hurtigere. Du kan nu koncentrere dig om at lave indholdet og ikke bekymre dig om størrelsen på de billeder du ligger op.

Der er naturligvis også mulighed for at optimere alle de billeder som du har uploadet til din hjemmeside med en “Bulk Optimering” af alle billeder på en gang. Der er inkluderet 500 gratis komprimeringer om måneden og for et lille beløb kan man tilkøbe ekstra komprimeringer via TinyPNG´s hjemmeside.

bulk-tinypng

Herunder ses 2 billeder hvor det ene er uden komprimering og det andet er komprimeret med TinyPNG kan du se forskel?

Ugle billede uden komprimering
Uden komprimering 108 KB
Ugle billede med komprimering
Med komprimering 81 KB

Ud over at du spare plads på din server og gør din hjemmeside hurtigere så øger du også dine chancer for at blive fundet i Google søgninger da hastighed på din hjemmeside har stor betydning for hvor højt Google vælger at vise din hjemmeside i deres søgeresultater. Så du giver ikke blot din besøgende en bedere oplevelse nå de besøger din hjemmeside du optimere også din SEO (søgemaskineoptimering eller på engels: Search Engine Optimization.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *