H1H2 Logo

Hvem er H1H2

Hos H1H2 brænder vi for teknologi og det at være online.
Vi har siden ungdomsårene været “hooked”. Computere var hvad vi elskede, hvad enten der var tale om den gamle Commodore 64, Amiga 500’eren eller de første PCer på ungdomsværelserne.

Årene gik og vi kom online – en helt ny verden fyldt med informationer og underholdning åbnede sig op for os. Vi havde fundet en platform, hvor alle har en stemme og hvor næsten alt kunne lade sig gøre. Vi besluttede os i en tidlig alder for, at det var onlineverdenen, der skulle have vores fulde opmærksomhed og vi har været online lige siden!

Vores mission

Vi ønsker hos H1H2 at lave online løsninger, som er tilpasset brugeren og på den måde gøre det muligt for alle, uanset kundskaber, at have en god oplevelse med vores produkter.

Vores mission er at lave et professionelt produkt til alle, som samtidig sikre, at det er let og enkelt at arbejde med.

Fælles mission

H1H2 har et brændende ønske om at hjælpe med at sprede viden og interesse for WordPress og WooCommerce. Derfor har vi blandt andet lavet en blog, som har til formål at hjælpe alle med interesse for WordPress og WooCommerce med at holde sig opdateret på, hvad der sker af nyt og vi deler selvfølgelig også relevante tips og tricks for området.

Hjemmeside

Med en professionel hjemmeside fra H1H2, er du sikret en fleksibel online platform for fremtiden. Vi glæder os til at høre fra dig!

SEO optimering

Det handler om at blive fundet! Søgemaskineoptimering er en vigtig del af det at drive en hjemmeside. H1H2 hjælper naturligvis med opsætning og test.

Webshop

Der handles for over 100 milliarder kroner årligt på nettet alene i Danmark - Få din egen webshop og bliv en del af statistikken.

Special udvikling

Står du og mangler en programmør? Har du en god idé til det næste store web eventyr? Så kan vi hos H1H2 hjælpe med planlægning og udvikling.

Hosting

Hos H1H2 har vi en stor passion for servere og hosting. Vi benytter primært FreeBSD og Nginx som vores platform.

Vedligeholdelse

Hvad enten der er tale om hjemmeside, webshop eller hosting, hjælper vi gerne med drift og vedligeholdelse.