Nye funktioner i WordPress 4.6 “Pepper”

Henning Nielsen 16. august 2016 Wordpress Vær' den første til at kommentere

WordPress Versin 4.6 hedder “Pepper” og er opkaldt efter jazz musikeren Park Frederick “Pepper” Adams III, i WordPress 4.6 er der en del nye funktioner og forbedringer du kan se en gennemgang af de vigtigste her under.

Nemmere at opdatere

Det er blevet meget nemmere at opdatere, installere og slette plugins da alle funktionerne nu er samlet på en side og kan udføres fra den samme side.

Bruger nu native fonts

WordPress bruger nu de fonte der er installeret på din computer til at vise indholdet i kontolpanelet, dette er med til at gøre kontrolpanelet hurtigere, da den ikke som før skal ud på nettet og hente fonte ved fx. Google. Samtidig er det med til at sikre at tingen ser ud på samme måde over alt på dit system.

Editor forbedringer

Med “Inline Link Checker” holder WordPress selv øje med om du indtaster et link forkert, og advare dig så du ikke ved et uheld kommer til at linke til noget der ikke eksistere (dead links)

Mulighed for at gendanne indhold hvis uheldet skulle være ude og du mister forbindelsen til din hjemmeside uden at have nået at gemme indholdet. Nu gemmes indholdet i din browser og kan så gemmes til hjemmesiden når du igen har fået forbindelse til den.

Du kan læse meget mere om WordPress 4.6 her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *